• Ücretsiz Kargo
  • Kolay İade/Değişim
  • 2 Yıl Garanti

KVKK Aydınlatma Metni ve Çerez Politikası

Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames) olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

  1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames) olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames) ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

    2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)  olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti.'nin (Marka Adı: Mess Frames)  birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

    Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)  müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)  ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

    3. Kişisel Verilerin Aktarılması Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames), söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

    4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun (“Kanun”) 11. maddesinde Sayılan Hakları Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)  ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:
    a) Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti.'nin (Marka Adı: Mess Frames)  kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
    b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
    c) Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti.'nin (Marka Adı: Mess Frames)  yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
    d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
    e) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
    f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
    h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

    Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Ünvanı : Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti.

Marka Adı: Mess Frames
Telefonu: 0850 307 94 50
Vergi Dairesi: Beşiktaş
Vergi Numarası: 1061328213
Adresi: Levent Mah. Cengizhan Sk. No:16 Beşiktaş / İSTANBUL
Mail: info@messframes.com

Gizlilik ve Güvenlik
Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)   Online Shop, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)   Online Shop sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)  Online Shop bünyesinde kullanılmaktadır. Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)   Online Shop, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)   Online Shop veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)   Online Shop arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Çerez Kullanımı
Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti.

Marka Adı: Mess Frames
Adresi: Levent Mah. Cengizhan Sk. No:16 Beşiktaş / İSTANBUL
Telefonu: 0850 307 94 50

 

Aydınlatma Metni ve Çerez Politikamızı aşağıda bulabilirsiniz.

Aydınlatma Metni & Çerez Politikası

MILAGRON Elektronik Hiz. Ltd. Şti (Marka Adı: Mess Frames), Müşteri, Üye ve Ziyaretçi Kişisel Verilerinin Korunmasına ilişkin Aydınlatma Metni

 

Değerli Ziyaretçilerimiz, Müşterilerimiz ve Üyelerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında “Veri Sorumlusu” sıfatıyla Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames) (“Milagron”) olarak işlediğimiz kişisel verilerinize ilişkin sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • messframes.com internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz veya cep telefonunuza indireceğiniz Mess Frames uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanmanız, Site/Mobil Uygulama’dan ya da Temassız Ödeme sistemi ile alışveriş yapmanız veya 3.kişiler tarafından yapılan alışverişin tarafınıza gönderilmesi ya da Site’ye/Mobil Uygulama’ya üye olmanız (“Site Üyesi”),
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmeleri yapılmasına onay vermeniz,
  • İletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,
  • Kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak Milagron-Marka Adı: Mess Frames’le iletişime geçmeniz ve/veya alışveriş yapmanız veya kurumsal satış süreçlerine ilişkin olarak tarafınıza hediye, ürün vs. gönderilmesi,
  • Milagron-Marka Adı: Mess Frames’in düzenlemiş olduğu kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız,

halinde kişisel verilerinizin kullanımına ilişkin aydınlatma metni yer almaktadır.

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programlar kullanılmaktadır. Çerez politikamıza  metnin devamından ulaşabilirsiniz.

 1) Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nedir?

 Site/Mobil Uygulama Kullanımı ve Site/Mobil Uygulama Alışverişleri (Üye olarak veya üyeliksiz alışveriş)

Site/Mobil Uygulamayı kullanmanız veya Site/Mobil Uygulama sistemimiz üzerinden sipariş vermek istemeniz halinde,

  • Alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi, sipariş hazırlama, paketleme, sevk irsaliyesi hazırlama, kargolama, teslimat bilgilerinin güncellenmesi, siparişinizin size ulaştırılabilmesi veya siparişinizi Mağaza’lardan teslim almak isterseniz, sistemimizde oluşturduğumuz size ait kayıtların diğer müşterilere ilişkin kayıtlardan ayırt edilebilmesi, satış sonrası operasyonel işlemlerin (değişim, iade, ürün incelemesi vs.) yerine getirilebilmesi, alışverişinize ilişkin e-faturanın tarafınıza gönderilebilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim bilgilerinizi (e-posta adresi, telefon numarası, adres) ve alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,
  • Fatura düzenlenebilmesi amacıyla kimlik ve fatura bilgilerinizi, ayrıca vergi mükellefi iseniz ek bazı fatura bilgileriniz (TC kimlik numarası, vergi numarası, şahıs şirketi bilgileri)
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmak istemeniz halinde ödemenin alınabilmesi amacıyla kredi kartı bilgileriniz (kredi kartı bilgileri tarafımızca kaydedilmeden ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır.)
  • Kişiler tarafından Site/Mobil Uygulama üzerinden tarafınıza ürün gönderilmesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu ve adres bilgilerinizi işliyoruz.
  • Site ve Mobil Uygulama’yı ziyaretiniz ve kullanımınız sırasında karşılaşılan teknik/yazılımsal hataları, eksiklikleri tespit edebilmek ve giderebilmek amacıyla Site ve Mobil Uygulama’yı kullanım bilgilerinizi, işliyoruz.

Site Üyeliği (Site/Mobil Uygulama) 

  • Üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, sizinle akdedeceğimiz üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, üye girişinin yapılabilmesi, üyelik bilgilendirmesinin yapılabilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad), iletişim (e-posta adresi, telefon numarası) ve parola bilgilerinizi,
  • Üye olarak Site/Mobil Uygulama üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar bilgi girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek amacıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, teslimat ve fatura adresi bilgileri) bilgilerinizi,
  • Üye olarak tarafınıza sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla alışveriş bilgilerinizi (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği, ödeme detayları), 
  • Mağazalar ve Site’den yapacağınız alışverişlere göre oluşturulacak size özel imkan ve tekliflerden yararlanmanız, puan kazanabilmeniz ve bu puanları kullanabilmeniz amacıyla Site’den yapacağınız alışveriş bilgilerinizi, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. taraf ortamlarda Milagron- Marka Adı Mess Frames’e ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, arama, anket vs.)  yapılması, mobil cihazınızda lokasyon paylaşımının açık olması halinde size en yakın ve uygun tekliflerin oluşturulması ve size iletilmesi, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki kullanıcı deneyimini iyileştirmek amaçlarıyla pazarlama bilgilerinizi (doğum tarihi, cinsiyet, il, ilçe, demografik bilgiler, lokasyon paylaşımın açık olması halinde lokasyon bilgisi, Site ve Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, ödeme yöntemleri ve tercihleri, Mobil Uygulama ve Site kullanım süresi, Mobil Uygulama versiyon bilgisi, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme kanalları, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri, kullanılan kullandığınız operatör bilgisi, anket cevapları vb.), işliyoruz. 

Ticari İletişim Süreçleri

Ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, Site Üyeliği kapsamında oluşturulan genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri ile size yönelik ticari iletişim faaliyetlerinde (SMS, e-posta, arama vb.) bulunulabilmesi, ürün ve hizmetlerimizle ilgili müşteri memnuniyetine yönelik anketlerin, kampanya, yarışma, çekiliş, davet, açılış ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla kimlik (ad soyad) ve iletişim (telefon numarası, e-posta adresi) bilgilerinizi işliyoruz.

Kurumsal Satış Süreçleri

Talebiniz üzere teklifinizin hazırlanması, tarafınıza iletilmesi, teklifi kabul etmeniz halinde bilgilerinizin ilgili birimlere iletilmesi, ürünlerinizin tarafınıza gönderilmesi, gerekli drumlarda ve yeni sipariş süreçlerine ilişkin olarak iletişim kurulması amaçlarıyla kimlik(ad soyad), iletişim (e-posta, cep telefonu), müşteri işlem(teklif, sipariş, kargo bilgileri), fatura bilgileriniz ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz

  1. kişiler tarafından kurumsal satış süreçleri kapsamında tarafınıza hediye, ürün vs. gönderimesi halinde ise siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi amacıyla ad soyad, cep telefonu, adres ve çalıştığınız kurum bilgilerini işliyoruz.

Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri/Canlı Satış Danışmanlığı 

İletişim kanallarımız (çağrı merkezi, e-posta, Site, Mobil Uygulama, sosyal medya, çevrimiçi mesajlaşma/sesli görüşme uygulaması vs.) üzerinden bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde bize ilettiğiniz sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek, moda ve stil ile ilgili sorularınızı cevaplamak, gerektiğinde bunlarla ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek amacıyla kimlik(ad soyad), iletişim (adres, e-posta adresi, telefon numarası), müşteri işlem(talep ve şikayetleriniz alışverişleriniz, hediye/indirim/fayda kullanımları), ilettiğiniz mesajlar içerisinde yer alması halinde görsel/ses kayıt ve gerekli ise hukuki işlem bilgilerinizi; ayrıca müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımız ve aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere çağrı merkezi ses kayıtlarını işliyoruz.

Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amaçlarıyla(amacıyla) kimlik, iletişim, alışveriş, fatura ve işlem güvenliği (log kayıtları) bilgilerinizi işliyoruz.

Doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi amaçlarıyla ve kurum içi denetim, iç kontrol ve raporlama, test, geliştirme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında kimlik (ad soyad), iletişim (telefon numarası, e-posta adresi, adres), alışveriş, fatura,kamera görüntüleriniz, ses kayıtlarınız, işlem güvenliğine ilişkin bilgiler (, Site üyeliği, Site/Mobil Uygulama alışverişleri, ticari iletişim kapsamında izin/açık rıza/sözleşme onayına ilişkin log kayıtları) ile hukuki işlem bilgilerinizi (uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgileri) işliyoruz.

Mobil uygulama, Site ve diğer Milagron-Marka Adı: Mess Frames sistemlerinin üyelik sözleşmeleri, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımlarını tespit edebilmek, bloke etme ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim, kredi kartı bilgileriniz (yalnızca ilk 6 ve son 4 hane bilgisi) alışveriş ve sipariş bilgileriniz ile işlem güvenliği bilgilerinizi işliyoruz.

2) Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz ?

Kişisel verilerinizi, Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri, lojistik hizmetleri, ödeme hizmetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amaçlarıyla şirketimizin yurtiçindeki hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (çağrı merkezi, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplayanlar, pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, Site ve Mobil Uygulama kullanımlarını izleme hizmeti sağlayanlar, e-posta sunucu hizmeti sağlayıcıları, e-fatura ve e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, kargo ve kurye firmaları, özel ürün dikim hizmeti veren tedarikçiler, kart basım hizmeti verenler, matbaalar, depo hizmeti sağlayıcısı, banka ve elektronik ödeme kuruluşları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, arşivleme hizmeti verenler,müşteri destek-görüşme hizmeti verenler ve çevrimiçi mesajlaşma/sesli görüşme hizmeti verenler ile) ile, Yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara, Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi amaçlarıyla gerekli durumlarda danışmanlık hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz ve ilgili işleme ilişkin ödeme kuruluşlarıyla,Site ve Mobil Uygulama’daki ziyaret trafiğinin arttırılmasına ilişkin faaliyetler kapsamında iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. 

Yurt Dışına Aktarım: Bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri, ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve himet desteği almak amaçlarıyla yurt dışında bulunan hizmet sağlayıcılarıyla(siber güvenlik kapsamında sigorta hizmeti, sunucu/bakım ve geliştirme hizmeti) ve iş ortaklarımızla yaptığımız anlaşmalar kapsamında anlaşmaların gereğini yerine getirebilmek için iş ortaklarıyla ve bu suretle yurt içindeki ve/veya yurt dışındaki ilgili tedarikçilerin sunucularının yurtdışında olması sebebiyle kimlik, finans, iletişim, pazarlama, lokasyon, müşteri işlem 

3) Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

Kişisel verilerinizi, Milagron-Marka Adı: Mess Frames, iştirakleri, tedarikçileri veya iş ortakları tarafından; Çağrı merkezine beyan ettiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Site ya da Mobil Uygulama üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya üyelik işlemlerine ilişkin paylaştığınız bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, sabit-mobil nitelikli internet ve iletişim cihazlarınızın ve/veya mobil uygulamaların muhtelif  ortamlarda ve yerde kullanımlarından oluşan/edinilen verilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Site Üyesi olmanız ve Mobil Uygulama’da lokasyon paylaşımının açık olması ve/veya mobil cihazınızda bluetooh özelliğinin açık olması halinde Mobil uygulama tarafından lokasyon verilerinizin toplanması, Sipariş etmek istediğiniz ürünlere ilişkin taleplerinizi ve sipariş için gerekli bilgileri çeşitli iletişim kanalları(telefon görüşmesi, e-posta gibi) üzerinden çalışanlarımıza bildirdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedimesi, Site ve Mobil Uygulama üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, iş ortaklarımızın internet sitelerinden Site ve Mobil Uygulama’ya yapılan yönlendirme işleminin kaydedilmesi, çerez politikasında detaylı olarak açıklandığı üzere Site veya Mobil Uygulama’da çalışan çerez ve benzeri diğer teknolojilerle,  çağrı merkezi, Mobil Uygulama, Site, e-posta adreslerimiz, sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bize iletmiş olduğunuz talep, şikayetlerinizin ve çağrı merkezi ile yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi, mail order formlarınızın kaydedilmesi veya resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi özel sipariş süreçlerinize veya iade süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evrakların kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

Kişisel verilerinizi,  Site ve Mobil Uygulama üzerindeki satış süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması”, “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ile “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; mevzuattan kaynaklanan saklama yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” hukuki sebebine; Site Üyeliği sürecine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve vereceğiniz “açık rıza” hukuki sebeplerine; Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri  süreçlerine ilişkin olarak “sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine; ticari iletişim süreçleri veya özel sipariş süreçlerinde bilgilerinizin saklanmasını talep etmeniz halinde ise vereceğiniz “açık rıza”ya dayanarak topluyoruz. İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme faaliyetlerine son verebilirsiniz.

4) Haklarınız nelerdir?

Tarafımızca işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman Kanun’un 11. Maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak Milagron Elektronik Hiz. Ltd. Şti. (Marka Adı: Mess Frames)’e aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulunan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz.(İlgili talebin Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de yer alan şartlara uygun olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.)

Adres: Levent Mah. Cengizhan Sk. No: 16 Beşiktaş/İSTANBUL

E-Posta: info@messframes.com

ÇEREZ POLİKİTASI

www.messframes.com ve mobil uygulamalarında (tümü birlikte “Platform” olarak anılacaktır) muhtelif türde çerezler kullanılmaktadır. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak Platform'un kullanımını etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu Platform'da çerez kullanımını kabul ettiğiniz varsayılacaktır.

PLATFORM'DA KULLANILAN ÇEREZLER

Çerez Nedir ve Neden Kullanılmaktadır?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Platform'da çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıdaki gibidir: Platform'un işlevselliğini ve performansını arttırarak sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek. Platform'u iyileştirmek ve Platform üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek. Platform'un, sizin ve Milagron Kuruluşları'nın hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

Platform'da Kullanılan Çerezler

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin Platform'u ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince Platform'un düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanız sağlanmaktadır.

Teknik Çerezler

Teknik çerezler ile Platform'un çalışmasının sağlanmakta, Platform'un çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Reklam

Davranışsal ve hedef odaklı reklamların ziyaretçilere gösterilmesi amacıyla kullanılmaktadır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 6 ay Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Pazar Analizi

Pazar analizi yürütülmesi amacıyla kullanılmaktadır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kampanya / Promosyon

Kampanyaların etkisinin hesaplanması için kullanılmaktadır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Facebook

Bu tür çerezler, Facebook üyelerinin (veya üye olmayan kişilerin) pazar analizi ve ürün gelişimi amacıyla izlenmesini sağlar. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Google Analitikler

Bu tür çerezler tüm istatistiksel verilerin toplanmasını, bu şekilde Platform'un sunumunun ve kullanımının geliştirilmesini sağlar. Google, bu istatistiklere toplumsal istatistikler ve ilgilere ilişkin veriler eklemek suretiyle, kullanıcıları daha iyi anlamamızı sağlar. Platform'da, Google Analitik çerezleri kullanmaktadır. Söz konusu çerezler ile toplanan veriler, ABD'de bulunan Google sunucularına aktarılmakta ve söz konusu veriler Google'ın veri koruma ilkeleri ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir. Google'ın analitik veri işleme faaliyetleri ve kişisel verilerin korunması konusundaki ilkeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için burayı tıklayabilirsiniz. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 50 ay Çerezlerin Kontrolü https://tools.qooqle.com/dlpaqe/qaoptout

Kaynak Site

Kaynak site kullanıcıların tercihlerini daha iyi anlamak ve ilgili içerikleri sunmak için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Son Ziyaret & Hakaret

Kullanıcılara Platform'u son ziyaretlerinden itibaren neler değiştiğine ilişkin güncellemelerde bulunmak ve kullanıcıların tercihlerini daha iyi anlamak için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkündür.

Oturum

Oturum çerezleri oturumun sürekliliğinin sağlanması amacıyla kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 90 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Kullanıcı Kimliği

Kullanıcı kimliği çerezler, kullanıcıların yalnızca kendi bilgilerini görmeleri için kullanılır. Çerezin ilk kurulumundan ya da son güncellenmesinden itibaren 360 gün Tarayıcı ayarları aracığıyla kabul etmek ya da reddetmek mümkünüdür.

Çerezlerin Kullanımı Veri Sahipleri Tarafından Engellenebilir mi?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmanız halinde Platform'un bazı özellikleri işlevselliğini kaybedebilir, Platform'daki kullanıcı deneyiminiz etkilenebilir veya Platform'u ziyaret ettiğinizde sizin için kişiselleştirilmiş olan bilgilere ulaşamayabilirsiniz.

Platform'u görüntülemek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (örn. bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb.), bu cihazların her birindeki her tarayıcının çerez tercihlerinize uygun şekilde ayarlanmış olduğundan emin olmanız gerekir.

"Web sitemizi kullanarak, siz (ziyaretçi) para birimi dönüştürme amacıyla konumunuzu belirlemek için üçüncü tarafların IP adresinizi işlemesine izin vermeyi kabul ediyorsunuz. Ayrıca, bu para biriminin tarayıcınızdaki bir oturum çerezinde saklanmasını da kabul ediyorsunuz. (tarayıcınızı kapattığınızda otomatik olarak kaldırılan geçici bir çerez). Bunu, web sitemize göz atarken seçilen para biriminin seçili ve tutarlı kalması ve böylece fiyatların (ziyaretçinin) yerel para birimine dönüşebilmesi için yapıyoruz.